frutimo.rs

Frutimo, selo Petruša kod Knjaževca. Kompanija za koju je destilacija samo jedan dobar metod da dobije ono najbolje od prirode.  Frutimo pod brendom „GOSPODSKA“ proizvodi rakiju koja čuva ukus voća.

zupanapartmani.com

Restoran ŽUPAN iz Sokobanje. Stari gradski restoran, modernog duha. Restoran sa najdužom tradicijom u Sokobanji. Prvi privatni restoran u Sokobanji, osnovan je daleke 1968. i od tada je ugostio hiljade banjskih gostiju.

Adonis Sokobanja

adonis.rs

Adonis, Sokobanja. Adonis je nastao 1991. godine, kao porodična firma posvećena lekovitom bilju. Adonis je danas lider u organizovanju otkupa, prerade, pakovanja i prodaje lekovitog bilja i čajeva.  a kompanija je okrenuta i edukaciji berača i očuvanju biodiverziteta.

scsplus.co.rs

SCS Plus iz Knjaževca. Kompanija je osnovana 1997. godine kao radionica za proizvodnju sedišta i naslona od bukovog furnira sa 20 radnika. Danas je to respektabilna kompanija sa 140 radnika koja proizvodi preko 700 modela otpresaka i izvozi širom Evrope.

hotel-albo.rs

Hotel “Albo“, Bor. Poslovni hotel dostupan svima . Od svojih početaka pozicionirao se kao poslovni hotel koji nudi sve što je potrebno poslovnim ljudima. U samom vrhu hotelijerstva Istočne Srbije.

vinarija-raj.com

Vinarija RAJ, Negotin. Kada bivši marinac iz Irske dođe u istočnu Srbiju i zaljubi se, iz te ljubavi i posvećenosti ideji o oživljavanju Rajca, nastala je Vinarij RAJ, najmodernije opremljena mala vinarija u rajačkom kraju.

Etno selo "Gostoljublje" Sikole – Negotin.  Turistički kompleks obuhvata etno selo u mestu Sikole i restoran sa smeštajem „Sveti Trifun“ na čuvenim Rajačkim pivnicama. Zahvaljujući svojoj posvećenosti dobroj domaćinskoj tradiciji i iskonskom srdačnom gostoprimstvu, sa radošću i ponosom više od 15 godina prima goste sa svih strana sveta.

mataljvinarija.rs

Vinarija Matalj, Negotin. Zahvalnost i predanost plodnoj negotinskoj zemlji, uobličene kroz višedecenijsko negovanje porodične tradicije pravljenja vina, temelji su na kojima je nastala vinarija Matalj. Vizija Vinarije Matalj je da izvanredan potencijal negotinskog kraja vrati na vinsku kartu Evrope.

timomed.co.rs

Timomed, Knjaževac. Već 28 godina Timomed proizvodi, prerađuje i pakuje zdrave pčelinje proizvode. Timomed je ne samo lider u Srbiji, već je prvi probio granice za srpski med u zemlje EU, SAD, Bliski istok...Poslednjih osamnaest godina apsolutni je šampion kvaliteta međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu.

MDS Knjaževac. Eksperti za košulje sa višedecenijskim iskustvom. Njihove košulje nosi stotine hiljada ljudi širom Evrope.