"Poslovni hotel dostupan svima"


Istorijat kompanije:

Hotel “Albo“ se od svojih početaka pozicionirao kao poslovni hotel koji nudi sve što je potrebno poslovnim ljudima. Otvoren je novembra 2009. godine i od tada je u samom vrhu hotelijerstva Istočne Srbije. Smešten je na ulazu u Bor, i svojom lokacijom omogućava gostima da se za kratko vreme nađu gde god to oni žele.
Dobra saobraćajna komunikacija, blizina mnogih kompanija kao i blizina atraktivnih turističkih lokacija, čine da hotel “Albo“ bude idealni izbor.


Vrsta i kvalitet usluga:

Hotel Albo raspolaže sa 76 ležajeva, koji su smešteni u 29 soba. Hotel ima 18/2, 4/3 sobe i 7/APP. Svaka soba je opremljena po najsavremenijim standardima u hotelijerstvu i nude udobnost koja se i očekuje od hotela ove kategorije.
Restoran hotela “Albo“ se izdvojio po svojoj prepoznatljivoj kuhinji. Na jelovniku se nalaze tradicionalna jela i veliki izbor pića, a ljubazna usluga će učiniti sve da budete zadovoljan gost. Ukoliko želite malo privatnosti, na raspolaganju su dva separea i banket sala. Za potpuno opuštanje uz cigaretu i par pića predlažemo cafe club hotela “Albo“.
Poslovnim gostima su na usluzi mala i velika konferencijska sala, opremljena tehničkom opremom za prezentacije - projektorom i platnom.
Nakon napornog radnog dana, gosti hotela se mogu relaksirati u mini wellness centru. U ponudi je jacuzzi, sauna od finskog bora, mini-teretana i stoni tenis.

Od ostalih usluga izdvajaju se:

• Usluge telefoniranja, slanja i primanja faxa, fotokopiranja i skeniranja
• Kablovska TV sa omiljenim kanalima
• Besplatna Wireless Internet konekcija
• Uslužno pranje i peglanje rublja

Kontakt:
mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
web www.hotel-albo.rs
tel  +381 30 24 96 962, +381 30 24 96 964
adresa Nade Dimic bb, Bor