Istorijat kompanije:


U sklopu domaćinstva Jovanović, gosti mogu dobiti kvalitetan smeštaj sa doručkom, polupansion i pun pansion. Lokalni specijaliteti se pripremaju od namirnica koje Domaćinstvo samo proizvodi.
Uz usluge smeštaja, domaćinstvo "Jovanović" se bavi i vinogradarstvom. U sopstvenim vinogradima proizvodi se organsko sertifikovano grožđe, od koga se proizvodi vino.
Rogljevo se nalazi na sastavu tri opštine Negotin, Bor i Zaječar, u okruženju visoravni i reke Timok, a tu su i Rajačke pivnice, Mokranjske stene, Manastir Bukovo, Manastir Vratna i Vratnjanjske kapije.
Ovde, u jedinstvenom ambijentu prirode, agrikulture i ugostiteljstva, gosti mogu  naučiti recepte i način pripreme domaće tradicionalne kuhinje, naći opuštanje i zabavu, ali i koristiti sredstva savremenih tehnologija, odmor uz internet na neobičnim lokacijama, fotografisanje za kolekcije i uspomene, obilazak sela, pivnica i starih spomenika, autom, lokalnim prevozom ili, za sportski opredeljene, šetnja pešačenje preko visoravni ili vožnja biciklom.
Rogljevo i rejon Krajinskih pivnica je još uvek nedovoljno otkrivena destinacija i posebno se preporučuju u planu Turističke organizacije Srbije u promotivnom projektu "Putevi rimskih imperatora" za sve radoznale putnike i goste koji bi da se upoznaju sa tradicijom, uz dobru hranu, piće i odmor u prirodi.Kontakt:
mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
web: www.pivnicejovanovic.com
tel: +381 604599464
adresa: Rogljevo, 19300 Negotin