...Četiri decenije tradicije 


Istorijat kompanije:


Kladovo je mirno, romantično mesto na istoku Srbije zagrljeno meandrom Dunava. Grad se nalazi na obodu Nacionalnog parka Đerdap i zahvaljujući jedinstvenoj umerenoj mediteranskoj klimi i velikom broju sunčanih dana kao i bogatoj turističkoj ponudi Kladovo svake sezone poseti impozantan broj turista.
Hotel Đerdap posluje već više od četrdeset godina i nalazi se u mirnom delu grada na atraktivnoj lokaciji na samoj obali Dunava.

Vrsta i kvalitet usluga:

Hotel raspolaže sa 138 soba i 6 apartmana. Ceo objekat je pokriven besplatnim Wi-Fi internetom. Parking ispred hotela je besplatan. Iz svih soba pruža se predivan  pogled na Dunav i Rumuniju na drugoj obali.
Hotelski restoran sa panoramskom terasom poznat je po tradicionalnim ribljim specijalitetima i najboljim vinima Istočne Srbije.
Hotel ‘’Đerdap’’ poseduje i restoran „Varnica’’ sa terasom na litici iznad reke na najatraktivnijoj lokaciji u  klisuri - 30km uzvodno od Kladova.
Ispred hotela je hotelski park, u blizini su pijaca, muzej,  velika peščana plaža, gradsko jezero sa parkom, trim stazom i dečijim igralištem kao i čuvena „Mala Skadarlija’’.
Sve ove lokacije povezuje dunavski kej i možete ih obići tokom lagane porodične šetnje.
Upoznajte kulturno - istorijsku zaostavštinu osmanlijskog i rimskog carstva koja su na ovim prostorima vekovima branili svoje granice.
Iskoristite boravak u Kladovu da se provozate gliserom ili brodom-restorn „Đerdap“ kroz najlepšu klisuru Evrope gde je Dunav najdublji i najuži u celom svom toku (Trajanova tabla, skulptura kralja Decebalusa i manastir Mrakonia). Posetite najveću hidroelektranu na Dunavu, Rajačke pivnice i vrhunske vinarije u Negotinu.
Veoma lako možete obići i susedni grad u Rumuniji Turn Severin prelaskom granice preko mosta koji se proteže hidroelektranom Đerdap.
U Hotelu Đerdap čekaju vas ohlađeno vino, sveži smuđ i nikad bistriji Dunav.Kontakt:
mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
web hoteldjerdap.com
tel:  (+381)19/80-10-10; (+381)19/80-82-34
adresa: Dunavska 5, Kladovo, Srbija