„100% Prirodno“


Svi biljni preparati koje pravi Etno dućan Đurđić su 100% prirodni i ručno rađeni po jedinstvenoj tradicionalnoj recepturi, bilo da se radi o kozmetici, mešavinama od meda i odabranog bilja ili tinkturama. Za proizvodnju prirodnih biljnih preparata koristi se isključivo rtanjski med i lekovito bilje sa planine Rtanj i okoline.

Pčelarsko gazdinstvo Đurđić ima iza sebe dugi niz godina bavljenja pčelarstvom, što je donelo veliko iskustvo koje je prenošeno sa kolena na koleno. Svaka generacija je dala značajan doprinos u razumevanju i poboljšavanju tehnologije pčelarenja. Na početku je gazdinstvo bilo skoncentrisano isključivo na med, medne mešavine i tinkture od bilja sa Rtnja, sprejeve za grlo na bazi propolisa.

Nakon izvesnog vremena učenja, sakupljanja informacija, rada, došlo se do jedinstvenih receptura prirodne kozmetike i nakon dobijenih sertifikata fitoterapije, apiterapije, aromakozmetike, nastao je Etno dućan Đurđić.

Obim posla postao je toliki da zahteva svakodnevni angažman nekoliko ljudi tokom cele godine, kako na pčelinjacima, tako i u proizvodnji  Etno dućana Đurđić.

 

 


Na godišnjem nivou, Etno dućan Đurđić proda oko 10 tona meda i mednih mešavina, oko 4.000 različitih vrsta krema, oko 1.000 različitih biljnih šampona i više od 3.000 različitih tinktura... Upravo ova činjenica nameće obavezu i cilj da se postižu vrhunski rezultati u proizvodnji prirodne kozmetike, pčelinjih proizvoda i negovanju pčelinjih društava.

Uz pčelinjak od oko 250 mobilnih košnica, poznavanje pašnih prilika, kao i pažljivim odabirom terena moguće je ostvariti očekivane rezultate. U paleti proizvoda Etno dućana Đurđić možete pronaći prirodnu kozmetiku i pčelinje proizvode vrhunskog kvaliteta sa ekološki čistih terena planine Rtanj i Sokobanjske kotline.

Proizvode Etno dućana Đurđić možete naći u raznim maloprodajama širom Srbije, u Nišu, Beogradu, Negotinu, Vranju, Kruševcu, Bačkoj Palanci, Novom Sadu, Vrbasu, Aleksincu, Sokobanji...

Za vrhunski kvalitet svojih proizvoda, Etno dućan Đurđić dobio je  mnogobrojna priznanja sa lokalnih i međunarodnih sajmova.

Kontakt:

mail:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
web:  https://www.djurdjic.shop
tel: +381 60 4618866
adresa:  Svetog Save 68, Sokobanja, Srbija