ŠTA MOŽE NOSITI ZNAK „BALCANICA SUPERIOR“?

•    Proizvodi koji imaju regionalni karakter
•    Usluge pripreme hrane
•    Usluge smeštaja

Detaljnu listu proizvoda i usluga koji dolaze u obzir za dobijanje prava korištćenja Regionalnog brenda pogledajte OVDE

KO MOŽE BITI KORISNIK REGIONALNOG BRENDA?

Pravna i fizička lica registrovana kod Agencije za privredne registre, kao i seoska turistička domaćinstva koja su registrovana i posluju u skladu sa Zakonom o ugostiteljstvu.
Proizvođači i pružaoci usluga na teritoriji opština i gradova: Zaječar, Sokobanja, Knjaževac, Boljevac, Bor, Negotin, Majdanpek i Kladovo
Svi koji ispunjavaju uslove iz “Kriterijuma za dodelu Regionalnog brenda Balcanica Superior“

Izuzetno, prijavu može podneti i proizvođač / pružalac usluga koji je lociran izvan navedenih opština ako je svojim poslovanjem i ponudom funkcionalno povezan sa navedenim opštinama.

KAKO MOGU PROVERITI DA LI ISPUNJAVAM USLOVE ZA DOBIJANJE PRAVA NA KORIŠĆENJE REGIONALNOG BRENDA ISTOČNE SRBIJE?


Da biste bili sigurni da ispunjavate uslove, proverite listu kriterijuma OVDE.

KAKO SE DOBIJA PRAVO NA KORIŠĆENJE REGIONALNOG BRENDA ISTOČNE SRBIJE?

Da biste stekli pravo na korišćenje Regionalnog brenda „Balcanica Superior“ dovoljno je da popunite obrazac prijave. Nako što RARIS izvršiti proveru ispunjenosti uslova, ukoliko je to potrebno, pružićemo vam podršku i pomoć da zadovoljite kriterijume. Kada sertifikijumo da ispunjavate uslove i da ste kvalifikovani za dobijanje Regionalnog brenda "Balcanica Superior", a po uplati nadoknade, organizujemo svečanu dodelu ugovora.


KAKO SE PRIJAVITI?

Prijava za korišćenje Regionalnog brenda „Balcanica Superior“ može se popuniti offline i dostaviti regularnom poštom na adresu: RARIS – Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije, Trg Oslobođenja 1, 19000 Zaječar, odnosno ektronskom poštom na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Ukoliko želite da popunite obrazac prijave offline i dostavite ga na navedene adrese, možete preuzeti obrazac u sledećim formatima: (pdf) (doc)

Drugi način za podnošenje prijave je popunjavanjem online formulara. Formular možete popuniti OVDE.

Za sva pitanja možete nam se obratiti elektronskom poštom ili na telefon 019/426-376DO KADA MOGU PODNETI PRIJAVU?

Vreme za prijavljivanje nije ograničeno. Prijave se primaju od dana objavljivanja javnog poziva.KOLIKO KOŠTA PRAVO KORIŠĆENJA REGIONALNOG BRENDA „BALCANICA SUPERIOR“?

Nadoknada za korišćenje Regionalnog brenda je simbolična. Tarifnik za korišćenje Regionalnog brenda „Balcanica Superior“ pogledajte OVDE

Kompletan tekst javnog poziva pogledajte OVDE.