"Poslovni hotel dostupan svima"Hotel “Albo“ se od svojih početaka pozicionirao kao poslovni hotel koji nudi sve što je potrebno poslovnim ljudima. Otvoren je novembra 2009. godine i od tada je u samom vrhu hotelijerstva Istočne Srbije. Smešten je na ulazu u Bor, i svojom lokacijom omogućava gostima da se za kratko vreme nađu gde god to oni žele.

Dobra saobraćajna komunikacija, blizina mnogih kompanija kao i blizina atraktivnih turističkih lokacija, čine da hotel “Albo“ bude idealni izbor.Hotel Albo raspolaže sa 76 ležajeva, koji su smešteni u 29 soba. Hotel ima 18/2, 4/3 sobe i 7/APP. Svaka soba je opremljena po najsavremenijim standardima u hotelijerstvu i nude udobnost koja se i očekuje od hotela ove kategorije.

Restoran hotela “Albo“ se izdvojio po svojoj prepoznatljivoj kuhinji. Na jelovniku se nalaze tradicionalna jela i veliki izbor pića, a ljubazna usluga će učiniti sve da budete zadovoljan gost. Ukoliko želite malo privatnosti, na raspolaganju su dva separea i banket sala. Za potpuno opuštanje uz cigaretu i par pića predlažemo cafe club hotela “Albo“.

Poslovnim gostima su na usluzi mala i velika konferencijska sala, opremljena tehničkom opremom za prezentacije - projektorom i platnom.

Nakon napornog radnog dana, gosti hotela se mogu relaksirati u mini wellness centru. U ponudi je jacuzzi, sauna od finskog bora, mini-teretana i stoni tenis.

Od ostalih usluga izdvajaju se:

  • Usluge telefoniranja, slanja i primanja faxa, fotokopiranja i skeniranja
  • Kablovska TV sa omiljenim kanalima
  • Besplatna Wireless Internet konekcija
  • Uslužno pranje i peglanje rubljaKontakt:
mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
web: www.hotel-albo.rs
tel:  +381 30 24 96 962, +381 30 24 96 964
adresa: Nade Dimic bb, Bor