"Mi brinemo o vašem snu, vašem odmoru, vašoj razonodi"

Atrijum Apartmani predstavljaju idealno mesto za vaš boravak u Kladovu i obilazak Đerdapa, istočne Srbije i susedne Rumunije. Atrijum Apartmani imaju 18 soba sa 50 ležajeva.

Lokacija u samom gradu je na idealnom mestu. Dovoljno daleko od centra (1.200 m) kako bi imali svoj mir u blizini jednog od gradskih parkova, a na samo 500 m od gradske plaže, marketa ili pekare...

Sobe i apartmani prilagođeni su potrebama gostiju. Sa posebnom pažnjom se brine o svakom detalju prilikom projektovanja i realizacije. Cilj Atrijum Apartmana je da se obezbedi prijatan odmor i dubok san svakog gosta. A preko dana... Sve ono što duši prija.

Moguće je organizovati: krstarenje Dunavom, seminare, poslovne susrete, obilazak znamenitosti i atrakcija, biciklističke i pešačke izlete, i sve drugo što je neophodno za savršen odmor.

U saradnji sa partnerima može se organizovati boravak i za veće grupe.

Više od 10.000 gostiju je do sada odabralo Atrijum Apartmane za svoj odmor.

Zadovoljstvo gostiju vodi Atrijum Apartmane i dalje i nepresušni je izvor inspiracije...

 Krstarenje Đerdapom


Atrijum organizuje krstarenje sopstvenim brodom. TRINITY BOAT je namenski turistički čamac, veoma bezbedan i udoban, prelepog dizajna, kapaciteta 12 putnika. Opremljen je svom neophodnom zaštitnom opremom, sertifikovanim prslucima, frižiderom, tendama za zaštitu od kiše i  sunca...

Profesionalno i ljubazno osoblje učiniće Vašu vožnju Dunavom nezaboravnom i pružiti sve potrebne informacije u vezi brojnih atrakcija koje ćete tokom jednoipočasovne vožnje obići.

Više detalja na http://trinity-active.com
Kontakt:
mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
web: atrijum-apartmani.com
tel: +381 63 470 995
adresa: 22. septembra 122a, 19320 Kladovo